top of page
Tim Diopere-18.JPG

TIM DIOPERE

KINESITHERAPIE & BIKEFITTING
Tim Diopere-32.JPG


OVER TIM

Tim studeerde kinesitherapie in Leuven, maar keerde na zijn studies toch terug naar zijn roots in West-Vlaanderen. Hij is er sinds 2016 actief als kinesist en specialiseerde zich ook in bikefitting.

Tim is zelf een fervent loper en fietser,

en weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om het lichaam zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

"Take care of your body, it's the only place

you have to live."

Tim Diopere.jpg

KINESITHERAPIE

KENNISMAKING & BEHANDELING

De behandelingen gaan voornamelijk door in de praktijk. Huisbezoeken zijn steeds mogelijk.

Ik ben een geconventioneerde therapeut die de tarieven van het RIZIV volgt.

Bij de eerste afspraak werk ik met een intake gesprek om het probleem te begrijpen, tijdens deze afspraak wordt de behandeling ook al opgestart. Vanaf de tweede afspraak gaan we dan verder met de behandeling op maat van de patiënt.

Bij de eerste afspraak vraag ik om uw identiteitskaart, voorschrift van de arts, verslagen of beeldvorming klaar te leggen. Tijdens alle afspraken heb je een grote badhanddoek nodig.

Huisbezoeken zijn mogelijk in Groot-Ichtegem.

Tim Diopere-19.JPG
Tim Diopere-15.JPG

VISIE

Ieder lichaam is uniek en heeft een eigen verhaal

Mensen helpen en zich terug laten goed voelen zit in de genen van de kinesitherapeut. Daarom is een behandeling op maat van de patiënt essentieel. Om tot een goede behandeling te komen is een uitgebreid onderzoek en een goede samenwerking tussen patiënt, arts en therapeut van groot belang.

Vanuit het idee dat ieder lichaam uniek is en iedereen een verhaal heeft probeer ik een zo individueel mogelijk programma op te stellen. Dit stelt ons in staat om tot een goed eindresultaat te komen.

BIKEFITTING

Tijdens een bikefitting krijg je onder meer advies over de juiste maat van je fiets, je fietspositie en de plaatsing van je schoenplaatjes, zodat je optimaal van je hobby kan genieten zonder lichamelijke ongemakken.

Er wordt steeds een volledig fit van zowel de fiets als de schoenplaatjes uitgevoerd.

 

Tim Diopere-3.JPG
Tim Diopere-33.JPG
bottom of page